Logo Just Ink About It

Tattoo Shop Just Ink About It
Repelvoorde 14, 3204EE Spijkenisse
T: 0624560050
E: info@justinkaboutit.nl
I: www.justinkaboutit.nl

POLICY JUST INK ABOUT IT

VERGEET ALSTUBLIEFT NIET OM ONDERSTAANDE POLICY DOOR TE LEZEN

Het genezingsproces van een tatoeage verschilt van persoon tot persoon.

Er zijn diverse factoren die een rol spelen bij de genezing van een tatoeage en/of piercing waar wij ongelukkigerwijs geen invloed op hebben (denk hierbij aan het volgende: hoe u omgaat met de nazorg, hoe uw huid tatoeages/piercings geneest en in hoeverre uw huid de inkt pakt).

Er wordt in GEEN ENKEL geval garantie gegeven en er kunnen extra sessies (dienovereenkomstig in rekening gebracht) nodig zijn om de gewenste resultaten te verkrijgen.

Wij doen ons uiterste best om de best mogelijke kwaliteit te leveren en wij streven ten alle tijden naar perfectie op alle fronten. Desondanks zijn er een aantal factoren die ervoor kunnen zorgen dat de resultaten niet altijd zijn waar bij voorhand op gehoopt is aangezien elke klant en iedere huid uniek is.

Een niet-restitueerbare aanbetaling is verplicht bij het boeken en bevestigen van iedere afspraak. Aangezien er genoeg tijd voor de afspraken wordt ingepland en Romy ontzettend druk is. Deze aanbetaling wordt gehanteerd om zeker te weten dat iedere klant serieus is over zijn/haar boeking.

U heeft eenmalig de mogelijkheid om uw afspraak tot maximaal 72 uur voorafgaand te verplaatsen. Als u besluit om uw afspraak te annuleren, verliest u automatisch uw aanbetaling. Als u later dan 10 minuten op de afspraak verschijnt of niet komt opdagen zal u ook uw aanbetaling kwijt zijn door de gerespecteerde tijd van de artiest.

De prijs van uw tatoeage is een schatting en kan om deze reden altijd nog veranderen op de dag van uw afspraak.

Fineline tatoeages hebben een verhoogde kans op vervagen. Dit heeft te maken met de techniek die gebruikt wordt met het plaatsen van de tatoeage inkt. Alle klanten krijgen eenmalig de mogelijkheid om gebruik te maken van een touch-up sessie (tot 3 maanden na het zetten van de tatoeage).

Het is van groot belang dat we de huid genoeg tijd geven om te genezen voordat we hetzelfde gebied weer mogen tatoeƫren.

Mocht u nog vragen hebben over onze policy, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen!

Legitimeren met een geldig paspoort of geldig ID is verplicht tijdens de behandeling, zorg dat u deze bij u heeft op de dag van uw afspraak!